Капсульна колекція святкових суконь "Secret party" від MustHave.

Ми створили колекцію святкових суконь "Secret Party", які зможуть підняти настрій власниці та надихнути на домашню вечірку в теплому колі найближчих людей. І нехай гучних новорічних свят в цьому році нам не бачити, думаємо, що все ж таки варто дістати з косметички помаду улюбленого відтінку і вибрати ту саму сукню.

Колекція "Secret Party" складається з чорних вишуканих суконь з сітки, суконь з паєтками та святкових масок, які можна підібрати під сукні.

Сукня міні з паєтками — ідеальний вибір, якщо ви з подругами задумали розважитись як слід ;) Компліменти, гарний настрій, щасливий сміх і яскраві новорічні фотографії зі справжньої вечірки гарантовані.

Сукні, які чудово поєднуються з келихом ігристого.

Навіть в колі близьких не варто забувати про безпеку. І якщо ви вирішили бути блискучою в цей вечір, то маски з паєтками оцінять всі запрошені.

Чорні приталені сукні з паєтками підійдуть, якщо в цьому році ви беззастережно вирішили бути фатальною жінкою і підкорити всіх.

Чорні сукні з сітки — варіант для новорічної вечері в колі друзів, рідних або для передноворічної зустрічі з колегами.

Модель з довгими об'ємними рукавами — поза часом, це не про моду, а про внутрішнє відчуття стилю і жіночності. Яку б сукню ви не обрали, пам'ятайте, що новорічний настрій ми створюємо самі!

Нехай в цьому році подарунки ми будемо обирати в онлайн-магазинах, головне — від душі! Ця колекція особлива для нас, адже у неї така серйозна місія — дарувати святковий настрій.

Створюйте свято кожен день разом з MustHave!

Бажаєте отримувати новини першими?