Костюм-трійка в основі капсульного гардероба. 7 образів на кожен день!

Костюм-трійка в основі капсульного гардероба. 7 образів на кожен день!

Поняття капсульного гардероба зародилося ще в 1970-х. Його ввела в ужиток власниця лондонського бутика Сюзі Фо. Саме вона впровадила серед клієнток просту, але ефективну ідею того, що зовсім необов'язково кожен сезон купувати безліч нових речей.

А закон для леді про те, що не можна з'являтися в одному і тому ж образі двічі, легко обійти, якщо знати секрети умілого комбінування.

Відтоді пройшло багато років, але сьогодні про усвідомлене споживання і його складову — капсульний гардероб — чутно звідусіль, але як застосувати рекомендації Сюзі Фо і сучасних стилістів на практиці? 

Лук №1

Жакет прямого кроюжилет на  ґудзиках і широкі брюки.

Секрет наших костюмів у тому, що у них ідеальна посадка і вони зроблені з якісних матеріалів, щоб ви виглядали чарівно, а виріб прослужив не один сезон. Якщо вже приймати вірні рішення, то саме в цьому костюмі!

Образ бездоганний для важливої зустрічі, урочистого заходу або вечора з подругами в улюбленому закладі.


Лук №2

Додаємо сіре вовняне пальто з кашеміру в тон костюму. Класика поза часом. 

Чорні взуття та аксесуари зроблять образ стриманим, а кольорові — розставлять яскраві акценти та розрядять обстановку.


Лук №3

Бежевий тренч і біла сорочка досі перебувають на вершині хіт-параду рекомендацій для базового гардероба.

Навряд чи в найближчі роки щось зміниться. Сорочка, костюмні широкі штани та тренч — інвестиція, про яку ви ніколи не пошкодуєте.


Лук №4

У гру вступає гірчичний светр зі спущеною лінією плеча.

Светр, на відміну від сорочки, додає образу м'якості. Як тільки відчуваєте легкий осінній смуток — діставайте найяскравіший зі своєї шафи!


Лук №5

Робочі будні залишилися позаду?

Теракотова сукня з квітковим принтом в тандемі зжилетом — привід побудувати грандіозні плани на вихідні. Вільні сукні з об'ємними рукавами та воланами — головний тренд карантинного періоду. Дає свободу, якої нам так не вистачає в останній час.


Лук №6

Костюмний жилет робить образ багатошаровим і цікавим, а в поєднанні з білою сорочкою і джинсами виглядає свіжо і сучасно.

Для цієї комбінації немає ніяких обмежень, в ній доречно прийти в офіс, на давно заплановану лекцію або відправитися в улюблену кав'ярню і гасити палаючі дедлайни, якщо ви фрілансер :)


Лук №7

Команда MustHave одноголосно вважає базовий гардероб без романтичного образу справжнім злочином!

Гольф ніжно-блакитного кольору має чарівну властивість підходити дівчатам з будь-яким кольоротипом. Мініспідниця з контрастними ґудзиками в чорно-білу гусячу лапку додає грайливості. Головне, не забудьте підібрати щільні колготки для прохолодної погоди. Жакет додає завершеність і обсяг.

Навіть якщо сьогодні ввечері у вас не заплановано побачення, з цим образом все може бути не так однозначно ;)


Лук №8

Останній образ здається досить простим.

Піджакджинси та біла футболка. Його секрет у тому, що з ним будуть доречні будь-які аксесуари з вашого арсеналу: прикраси для волосся, браслети, годинник, сумка-шопер, міні-сумочка на ланцюжку і багато іншого, що послужить родзинкою і додасть образу фінальний штрих.

Бажаєте отримувати новини першими?