Нова колекція MustHave FW`20

Зміни стиль, укомплектуй базу або спробуй придбати щось нове, чому завжди казала «ніколи» - саме з таким посилом MustHave розпочинає свій осінньо-зимовий сезон.

Колекція Fall-Winter 2020 наче fresh air нового сезону. Тут присутні актуальні нині моделі ділових костюмів, жіночні сукні довжини міді, спідниці плісе, повсякденні сорочки, тренчі, а також пальто з шерсті та кашеміру у складі.

Кольори — усі знакові відтінки осені: коричневий та бежевий, темно-зелений та глибокий синій, базові чорний, білий та сірий. Звичайно, без уваги не залишилися авторські принти MustHave. Горох і квіти крокують із сезону в сезон та залишаються класикою бренду. Доповнює перелік клітинка, що щороку знаходиться на піку своєї актуальності.

Особливо важливий елемент – тканини, що завжди відзначалися своїм натуральним складом. Нова колекція – не виключення: тут представлені моделі з бавовни, віскози, вовни, кашеміру.

Нагадаємо, що оновлення колекції відбувається щотижня — кожного четверга.

 

Зйомка кампейну відбулася в колоритному містечку Витачів, що славиться своїми краєвидами та особливою історичною атмосферою, яка якнайкраще відображає настрій колекції.

Будь справжньою! Будь вільною! Будь щирою! 

Осінь — мов нова сторінка у твоєму житті! Додай їй відтінків, наповни новими звершеннями та виглядай впевнено разом з MustHave!

 

Бажаєте отримувати новини першими?